27 березня 2016 р.

Interaktive Ausstellung:"Umdenken von der Natur lernen"

21.03.16  5 учнів 8-9 класів Сумської гімназії 1 відвідали виставку у навчальному центрі Ландау Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, яка була присвячена довкіллю.
Основною тематикою виставки були 4 стихії (вода, земля, повітря та вогонь, без яких неможливе життя) та екологічні проблеми.Метою даної виставки було змусити кожного відвідувача переосмислити значення природи у нашому житті та зацікавити неймовірними фактами з екологіїМи навіть не задумуємось над проблемами навколишнього середовища, які виникають внаслідок діяльності людини. Наприклад, щодня в світі утворюється близько 3.5 млн. тонн сміття. Це сміття нікуди не зникає, а лише накопичується та отруює наше довкілля. 
Виставка проходила у незвичному форматі, адже до всіх експонатів можна було доторкатися: їх можна крутити, випробовувати, розбирати, складати, і саме цим дана виставка привабила учнів різних шкіл України, зокрема учнів нашої гімназії.
Після відкриття інтерактивної виставки 21.03.2016 був смачний фуршет, за яким відвідувачі могли подискутувати щодо рухомих зображень, фактів, експериментів та інших експонатів.
У кінці виставки учні отримали цікаві завдання німецькою мовою, відповіді на які знаходилися на плакатах та різноманітних фігурах виставки. Це надзвичайно захопило молодь. Інтерактивна виставка була дуже захоплюючою, цікавою та корисною, адже вона змусила учнів задуматись про екологічну ситуацію нашої планети та переосмислити свої дії щодо навколишнього середовища. 





 Але на цьому знайомство учнів гімназії з даною виставкою не закінчилося: 25.03.2016 ще одна група учнів, яка складалася з гімназистів впускних класів та гімназистів, що не потрапили на виставку минулого разу, відвідала Ландау центр. Цього разу до них ще приєднався вчитель Сумської гімназії №1 екології та географії Гончаренко М.М. 2 група також чудово провела час на даному заході та активно брала участь у ньому.




Учні Сумської гімназії №1 були задоволені та дуже вдячні організатору проекту Сюзанні Беккер, керівнику мовного відділу Гете Інституту в м. Києві та  вчителю німецької мови, координатору проекту PASCH гімназії №1 Дашкіній О. В., що супроводжувала їх протягом подорожі з Сум до Харкова.
Учасники виставки
         1 група: Бутова Елізавета, Загорулько Ірина, Зубалій Катерина, Петренко Каріна, Хочина Дар’я

         2 група: Нєчвєєва Альона, Шкульова Катерина, Коваленко Ангеліна, Глоба Ангеліна, Коваленко Софія, Дана Стеценко, Олена Штокало, Анастасія Селантьєва
-
-
-
-
-
Daria Khochyna&Anhelina Kovalenko

Немає коментарів:

Дописати коментар